B som i Bloggen

 
Att sakna något som tynger en, att inte riktigt kunna släppa taget för att det är så roligt men samtidigt så jobbigt. Jag tycker verkligen om att skriva, gör det inte perfekt, kan inte all grammatik korrekt, men tycker om att se mina tankar på papper. I textform och inte bara som lösryckta meningar i mitt huvud. Därför borde bloggen vara det ultimata forumet... Men det blev inte så, förväntningar från människor, krav från mig själv... allt det blev en börda. Lusten försvann! jag vill inte styra upp min dag med tre blogginlägg per dag, eller att ständigt ha kameran i släptåg för att få dem bästa bilderna.
Jag vill bara vara jag... jag ville bara skriva...
 
 
Länge tänkte jag kasta in handduken, lägga ned min blogg. Men det är så kul att skriva (ja jag börjar nu bli tjatig) så jag ville inte riktigt släppa taget. Så efter en hel del funderande har jag kommit fram till följande. Jag kommer att skriva, på mina villkor. När jag känner för det. Jag skiter fullständigt i om det är 5 personer som läser eller 5000 . Det viktiga för mig är att det kommer av ren glädje och att det speglar min verklighet.
 
Så vill ni hänga med en familj med självhushållande drömmar och mål, då har ni kommit rätt. Ibland kommer det dröja mellan inläggen och ibland kommer bilderna vara fula. Men hey that´s me!!
 
Så till nästa gång, ha en fantastiskt bra dag.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Härligt! Låter som en sund övertygelse :) Man ska göra saker för man vill, inte för att andra vill! Jag kommer att fortsätta läsa :)

Svar: Tack, va roligt att höra att du vill fortsätta läsa :)
FruW

2015-09-26 @ 09:59:46 / URL: http://frauleinskylvik.blogspot.se/
Postat av: Erica

Har saknat dina inlägg!!!
Och du, jag skiter i om det är långt mellan gångerna, fula bilder o korta ej perfekt formulerade texter! ;)

Jag har faktiskt funderat över dina perfekta bilder!? Själv orkar jag i bästa fall hala fram mobilen o ta ett kort av nåt jag vill visa :)

Kram bääänas gammelmatte Erica

Svar: Åh tack va roligt att höra :)
FruW

2015-09-29 @ 20:33:01
Postat av: moa

jag läser ibland... såsom du skriver ibland... känns fint. tack!

2015-10-13 @ 19:30:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0