Vi börjar med Peston!

 
 
 
 
 
 
 
Plocka ca 1 liter färska späda nässlor, jag nyper toppen av stammen, skölj och slunga.
Förväll 3-4 min, sila bort vätskan (spara till blommorna) och låt rinna av väl.
 
Häll upp i skål tillsammans med
2 dl solrosfrön naturella
½ dl parmesanost riven
1 dl riven ost smakrik typ allerum
2 små vitlöksklyftor
 
Mixa tills en nästan slät röra, jag gillar när det finns lite bitar kvar. Så jag vet vad jag äter.
 
Häll på lite kallpressad rapsolja, salt och peppar efter smak.
 
Servera på nybakat surdegsbröd och njut.
Eder FruW!
 

Kommentarer
Postat av: S

Oj vad sugen jag är att testa detta. Jag brukar ju göra egen "vanlig" pesto som jag älskar.

2014-05-10 @ 22:38:47 / URL: http://dummie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0