Arbetslös

 
 
 
I dagens samhälle, där människor går arbetslösa i flera år. Där deras enda önskan är att ha ett jobb att gå till. Fylla livet med en mening och struktur. Är det då okej att bli glad när man inte får ett jobb man har sökt?
 
Jobbet va perfekt! Det fanns en tanke, man strävade efter närproducerat och eko. Framförallt strävade man efter kvalité och utveckling. Men jag ville inte ha det.
 Antalet timmar jag skulle få spendera på resande fot, varannan vecka så skulle jag inte kunnat bo hemma. Hur skulle jag då fått gården att växa. Meningen var väl att få spendera mer tid med min familj, inte mer tid ifrån dem.
Jag letade efter alla bra anledningar jag kunde för att mitt nej tack skulle låta bra. Ett nej tack låter sällan bra. Så idag fick jag beskedet, jobbet blev inte mitt. Jag har nog aldrig varit så lättad, ja rent ut sagt glad.
Förlåt alla arbetslösa, men jag blev faktiskt glad. Vill bara tillägga här att jag har ingen a-kassa! Inget bidrag från nått håll.
 
Nu ska jag och familjen fokusera på att vara en familj och att få gården att växa. För vet ni, vi är allt annat än arbetslösa.
Eder FruW!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0