Tomater

 
 
 
 
 
 
 
Ni vet det här med att inte plantera för tätt!!!!
Eder FruW!

Sovmorgon

 
 

Idag vaknade jag till tidigt, sa hejdå till familjen. Låg kvar i sängen och hör o häpna, jag somnade om! Något jag i princip aldrig gör. Jag vaknade av att telefonen ringde 8.45. Nackdelen med att somna om på det sättet är att jag blir lite seg i huvudet. Men några baljor te och en redig frukost, så är jag redo för dagen.
 
Eder FruW!

Arbetslös

 
 
 
I dagens samhälle, där människor går arbetslösa i flera år. Där deras enda önskan är att ha ett jobb att gå till. Fylla livet med en mening och struktur. Är det då okej att bli glad när man inte får ett jobb man har sökt?
 
Jobbet va perfekt! Det fanns en tanke, man strävade efter närproducerat och eko. Framförallt strävade man efter kvalité och utveckling. Men jag ville inte ha det.
 Antalet timmar jag skulle få spendera på resande fot, varannan vecka så skulle jag inte kunnat bo hemma. Hur skulle jag då fått gården att växa. Meningen var väl att få spendera mer tid med min familj, inte mer tid ifrån dem.
Jag letade efter alla bra anledningar jag kunde för att mitt nej tack skulle låta bra. Ett nej tack låter sällan bra. Så idag fick jag beskedet, jobbet blev inte mitt. Jag har nog aldrig varit så lättad, ja rent ut sagt glad.
Förlåt alla arbetslösa, men jag blev faktiskt glad. Vill bara tillägga här att jag har ingen a-kassa! Inget bidrag från nått håll.
 
Nu ska jag och familjen fokusera på att vara en familj och att få gården att växa. För vet ni, vi är allt annat än arbetslösa.
Eder FruW!RSS 2.0