Änglakaka

 
 
 
 
Jag bakade en kaka
 
10 äggvitor (släng för guds skull inte gulorna, gör äggmuffins -recept kommer)
1 tsk ättikssprit
 
Vispa dessa två tillsammans så det blir vitt och fluffigt
 
2 dl strösocker
som gradvis tillsätts under vispningen till äggvitan
 
3½ dl florsocker
2½ dl vetemjöl
½ tsk vaniljpulver
½ tsk salt
 Sikta ihop de torra ingredienserna för att sedan blanda försiktigt med äggvitan.
 
Häll i en hög form, jag smorde min, men har läst att man inte behöver. Grädda i ugnen i 40 min 175 grader. Låt svalna helt på galler.
 
Jag har dekorerat med smörkräm med vitt vin och färska hallon.
 
Njutes av allra bäst utomhus
Eder FruW!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0